You are here

MEDINA PLUS doo

Mesto: 
Address: 
Uskočka 13
Slike: 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Brendovi: 

MEDINA Plus proizvodi od meda
Medina +
34000 Kragujevac,
Uskočka 13
+381 34/384-350
kontakt@medinaplus.com

O Nama

Medina je nastala 1994. godine kao porodično preduzeće sa ciljem da nastavi tradiciju bavljenja pčelarstvom porodice Vukićević dugu preko četiri decenije. Od 2005. godine posluje pod imenom Medina+. Osnivač firme je Slobodan Vukićević, mašinski inžinjer i dugogodišnji pčelar, dok je sadašnji direktor Ivana Vukićević, diplomirani biolog-ekolog.

Medina se najpre bavila prometom pčelinjih proizvoda - med, polen, propolis, vosak, mleč, mešavine meda sa polenom, mlečom i propolisom - koje smo skupljali sa našeg pčelinjaka. Naše pčelinje proizvode smo plasirali kako kroz svoju prodavnicu, koja je postojala u Kragujevcu preko 10 godina, tako i kroz veleprodaje širom Srbije i Crne Gore. Bili smo i stalni izlagači i dobitnici brojnih priznanja na pčelarskim izložbama od Novog Sada, preko Beograda do Užica.

1996. godine smo dobili atest Gradskog zavoda za zaštitu zdravlja grada Beograda za naš prvi proizvod namenjen široj prodaji u apotekama - Propolis kapi 20% i od tada smo okrenuti usavršavanju proizvodnje i distribucije ovih prirodnih proizvoda.Naša misija je promocija zdravih proizvoda, izrađenih od potpuno prirodnih sastojaka, namenjenih poboljšanju kvaliteta života naših kupaca.Naša vizija je dalji razvoj što većeg broja proizvoda na bazi pčelinjih proizvoda, namenjenih pre svega populaciji koja preventivu doživljava kao neophodnu u svakodnevnoj brizi o sopstvenom zdravlju.
Usmerenost na potrebe i zadovoljstvo kupca ostvarujemo kroz kontinuiranu kontrolu baznih sirovina i kvalitet naših proizvoda. Te aktivnosti smatramo najvažnijim vrednostima prema kojima preduzeće meri i određuje svoju ukupnu uspešnost. Iz takovog idejnog puta proizlazi i naš slogan koji glasi:


ZDRAVLJE IZ PRIRODE

Naši ciljevi u budućnosti su:

* zapošljavati stručno i ambiciozno osoblje koje će imati mogućnosti da se stalno razvija i usavršava
* negovati i razvijati partnerske odnose s kupcima
* uvesti i primenjivati sistem zdravstvene ispravnosti po HACCP principima

ontakt

Medina +
34000 Kragujevac
Uskočka 13
+381 34/384-350

kontakt@medinaplus.comIvana Vukićević

direktor
064/295-26-06

ivukicevic@medinaplus.comSlobodan Vukićević

stručni saradnik
064/229-58-68

svukicevic@medinaplus.comBojan Radojević

PR menadžer
063/618-531

bradojevic@medinaplus.comAna Radojević

stručni saradnik
065/205-7-000

aradojevic@medinaplus.com