You are here

Mitel Mont

Mesto: 

Veleprodaja
Maloprodaja
Usluge
Elektro materijal
Elektro oprema


MITEL MONT je preduzeće koje se bavi veleprodajom i maloprodajom elektromaterijala, kao i projektovanjem i izvođenjem radova u elektrotehnici. U oblasti trgovine elektromaterijalom, možemo se pohvaliti da smo zastupnici vodećih domaćih i svetskih proizvođača, što je pouzdani pokazatelj kvaliteta robe koju možemo ponuditi. Pri izvođenju radova i sami koristimo isključivo opremu renomiranih brendova, tako da su projekti koje smo mi realizovali na najvišem nivou, kako po pitanju upotrebljenih materijala i opreme, tako i po pitanju primenjenih tehnologija i rešenja.

Projektovanje i izvođenje radova...

Od svog osnivanja, težnja nam je bila da postanemo vodeća izvođačka kuća u regionu. Višegodišnjim ulaganjem u visokostručno osoblje i najsavremenije mašine i alate, danas smo u stanju da odgovorimo na sve zahteve u oblasti izvođenja elektroinstalaterskih i montažerskih radova, kako u građevini tako i u industriji.

Distribucija opreme...

MITEL MONT je distributer vodećih domaćih i svetskih brendova u oblasti elektrotehnike. Distributeri smo za Schneider electric, Moeller, ABB, Aling Conel, Elmark, Elins, GE,... U našem veleprodajnom magacinu možete naći kompletan program elektromaterijala za dalju prodaju ili za Vaše gradilište.